2 Kasım 2009 Pazartesi

PeçeteleriM

İşde Peçetelerim

Bazıları tabi:) Çoğundan elimde birer tane kaldı.Çevremdeki boyama atolyeleride kapandı.Nereden bulurum birdaha bilemiyorum.Açıkçası tek peçete için koca kutuyu alıp onca parayı vermekde gücüme gidiyor.Ortaya karışık bişey yapsalar ya :)





Kullanmaya kıyamadıklarım bile var hala.İşte bu süper bi fikir dersem kullanabilirim ancak.


Peçetelere baktıkça onlarca fikir geçiyor aslında aklımdan..fikirlerimin vücut bulmuş hallerini sergilerim burada..
Yakında..benden ayrılmayın :)

4 yorum:

  1. selam canım,benim de elimde birkaçtane var aynen bende yapmaya kıyamıyorum,senin de dediğin gibi ha işte bunlar olabilir diyeceğim bir fikir bekliyorum.
    bu arada calıo lar gerçekten çok güzeller benim oğlumda calıo hastası yurtdışında bir oyuncağını bulmuştuk ama buralar da bende göremedim..hatta aramızda calıo'culuk oynayalım diye bir oyunumuz var beni dinlemediğinde bu oyunu oynuyoruz ben calıo nun annesi gibi sakin konuşuyorum o da hemen ne istersem yapıyor bu arada ona calıo diye seslenmek kaydıyla...
    sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. lila, bu peçeteler süper özellikle kedili ve fincanlı olan, bunları nereden bulmuştun. güle güle kullan.Aklında olsun binde bu peçetelerinin fotokopisini çek ki dekupaj da kullanabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. Sağol beyazkelebek,dekopaj fikri aklıma gelmemişdi,iyi oldu söylediğin.Kedili peçeteleri tahtakale spor mağzası var burada orada bulmuştum,nasıl olsa devamı var diye kullandım elimde bu kaldı:( çoğu tek,ahşap boyama kursuna giderken almıştım,kursda tek tek satılıyodu.

    YanıtlaSil
  4. Lila'cığım, fotokopi çektir diyecektim, Beyaz Kelebek söylemiş. Bauhause'ta ve hobi marketlerde ayrı ayrı peçeteleri bir araya getirmişler ama biraz pahalı satıyorlar. Her peçeteden tek tek olduğu için yetmeme gibi bir olasılık da var. Oysa süpermarketlerde bir paketini daha ucuza alıyorsun ve daha çok eşyada kullanabiliyorsun.

    YanıtlaSil